Молитви до Юди Тадея

ПОДЯЧНА МОЛИТВА

О найсолодший Ісусе Христе, наш Господи Спасителю! В поєднанні з незбагненною небесною славою, яка з Пресвятої Трійці спливає на все людство і, на Пресвяту Богородицю, на всіх Ангелів і Святих, величаю Тебе і складаю подяку за ласки і дари, якими Ти обдарував Твого вибраного Апостола, що мав щастя належати до Твоєї Родини, благаю Тебе, заради заслуг заступництва святого Тадея, подай мені ласку і допомогу у всіх потребах, особливо в годині смерті проти злобних засідок сатани. Амінь.

“Отче наш…”“Богородице Діво…”, “Слава і нині...” по 3 рази.

Святий Тадею, прийди мені з поміччю, щоби я могла (міг) навіки звеличати милосердя Господнє.

Усе своє життя буду Тобі вдячний (а) і залишуся ревною Твоїм (твоєю) шанувальником (цею). Амінь.

МОЛИТВА до святого Апостола Юди-Тадея

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

(4) Коментарів до: "ПОДЯЧНА МОЛИТВА"

  1. Романа пишет:

    Дорогі форумчани, нас інколи, не віруючих Господь сам приводить до розуміння життя, і пізнавання Бога, я не кажу про конкретну релігію, Господь Творець є над нами, у нього немає рас і поділу на віри, він сотворив нас усіх і любить однаково, тому напевне я і ніколи не приймала жодну з релігій, хоча ніколи жодну і не осміювала чи відвертала.
    Господь є в усьому, і є у нас, і важливо не кидатися у релігійні закони а мати Бога у собі.Адже він говорить через нас і до нас через інших людей, я не жертвую на потреби церкви кошти, але жертвую їх на корм для тварин чи їх лікування, на хворих людей та діток у дитбудинках, і Господь це бачитьі приймає за відкуплення гріхів, церква ніколи не наблизить вас до Бога поки ви самі не захочите пізнати його, я його пізнала сама, через біль і покаяння і відкуплення. Я молилась святим і вони мене почули, і заступились за мене отець Піо та Тадей, за що їм безмежно вдячна і ще довго виконуватиу постанову за їх доброту, за мене молились і підтримували у вірі Свята Марта, Матрона, Аліпія, Миколай Чудотворець, князь Петро і княгиня Февронія,мати Тереза та наша небесна мати Марія.
    Я знаю що Господь на моєму життєвому шляху сотворив такі випробовування щоб я прийшла до нього, покаялась і справилась, і справді зовсім за недовгий час я стала іншою.
    Господь сьогодні за молитвами моїми і заступництвом цих святих сотворив чудо і я до кінця життя буду йому вдячна за його доброту і милосердя.
    Вірте і будьте добрими і чесними,цього достатньо, щоб жити з Богом, і щоб Господь вас мав під своєю опікою

  2. Господи не погордуй моїми молитвами. Святий Юда Тадею випроси у Бога ласки для мене та моєї сім’ї. Допоможи Господи. Змилосердися Отче Небесний прошу тебе щиро.

  3. Допоможи мені Святий Апостоле Тадею, благаю тебе!

  4. Дякую тобі, святий Тадею, за твою допомогу та підтримку! До кінця своїх днів буду вшановувати твоє ім’я!

Написати коментар: "ПОДЯЧНА МОЛИТВА"

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Хмара тегів