Молитви до Юди Тадея

Тому 5 місяців, я помітила, як синок, якому 1р.5 міс. почав смикатись увісні.

Слава Ісусу Христу ! Хочу в такий спосіб висловити подяку Господу Богу і св. Юді Тадею, за ласку яку зіслав на мого сина і на мене. Тому 5 місяців, я помітила, як синок, якому 1р.5 міс. почав смикатись увісні. Якийсь час не звертала уваги на це уваги,(посилаючись на те, що можливо активно вів час перед сном) а вже пізніше як посмикування не минали. звернулась до невропатолога. Лікар сказала, що це може бути ознаками серйозного захворювання. І відправила нас на обстеження. Сказати, що я переживала, це нічого не сказати. Того ж дня з чоловіком взяли дев”ятницю до св. Тадея. Дев”ятниця мала закінчитись саме в той день. коли було назначене обстеження. Моїм переживанням не було меж, боліло і серце і не могла нічого робити з тривогою заглядала в той день, коли мали іти на обстеження. За 5 днів перед тим днем передзвонила, щоб уточнити годину обстеження. І тут сталося перше чудо, лікарка сказала, що з”явилося місце(не прийшла, якась дитинка на обстеження) і ми можемо прийти вже сьогодні не чекаючи. Дякую Тобі Господи і св. Юдо Тадею, що зглянувся надімною, бо кожен день чекання, то була суцільна мука. Коли ми прийшли на обстеження, медсестричка почала заспокоювати, сказала, щоб все відати в Божі руки, і надіятись, що все буде добре. Мені стало трошки легше.Їхала до дому уже заспокоєна. А вже пізно ввечері, передзвонила лікар і сказала, що те чого ми так боялись, не підтвердилось. І тут полились сльози подяки і сорому, що до кінця не могла довіритись, покластись на Господа і св. Юду Тадея. І вже домолюючись дев”ятницю з чоловіком, линула подячна молитва. Господи прости мене грішну. Ще раз і ще раз дякую Тобі Юдо Тадею, що не чекаючи закінчення де”ятниці, ти випросив в Господа моє прошення. Просіть, моліться, звертайтися у будьякій скруті до цього чудотворця і будете вислухані!!!!!

Віра.

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Написати коментар: "Тому 5 місяців, я помітила, як синок, якому 1р.5 міс. почав смикатись увісні."

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Хмара тегів